Där innerstaden möter landet

PEAB

Bo, som alltid hos oss, tryggt och bra i bostadsrättslägenheterna och radhusen vi bygger på Holmängs Hage.

För oss är det viktigt med läge, hållbarhet och att bygga för framtiden, helt i linje med visionen för Holmängs Hage. Genom rätt konstruktioner, installationer och tekniska lösningar bygger vi energismarta bostäder med låg energianvändning och låg miljöbelastning.

Naturnära men ändå nära till centrum med stadens utbud. 
Holmängs Hage är ett stort bostadsprojekt i Vänersborg som nu växer fram till en expansiv och attraktiv stadsdel. I området kommer Peab bygga bostadsrätter och här blir natur och service en del av din vardag. Förutom områdets egna fördelar har du gångavstånd in till Vänersborgs centrum med sitt utbud av shopping, bio och restauranger.

Välplanerade bostadsrätter
Bostäderna i Brf Ängen består av ett fyrtiotal bostadsrätter i flerfamiljshus och radhus i storlekarna 2-4 rum och kök, 2:orna är på cirka 60 kvm, 3:orna på 70 kvm och 4:orna på 85 kvm. Radhuslägenheterna blir i två plan på 100 kvm.  Samtliga lägenheter är välplanerade och yteffektiva och har bra standard. Perfekt för den mindre barnfamiljen, när villan blivit för stor eller när du helt enkelt vill bo i närheten av Vänersborgs centrum.

Livet mellan gårdarna
Tack vare husens gestaltning skapas mindre gårdsmiljöer bland bostadsrätterna som skapar samvaro för föreningens medlemmar. Förutom de gemensamma gårdarna ingår en stor balkong eller uteplats till varje lägenhet. De som bor i markplan får utöver sin uteplats en mindre trädgårdsyta till sitt förfogande.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt av Peab kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Utöver våra standardval kan du välja olika material på golv, luckor och handtag eller annat.

Ta chansen att vara med från början
Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Säljpremiär planeras till våren 2019.

Läs mer om de välplanerade bostadsrätterna vi bygger på Holmängs Hage.  

Kontakt

Caroline Andersson

 

0522-64 24 16

caroline.andersson@peab.se 

Upplåtelseform: Bostadsrätt 

Boendeform: lägenheter + radhus

Våningar: 1-4 våningar

Antal hem: 40

Antal rum: 2-4

Boendeyta: 60-100 kvm

Status: Kommande 

Inflyttning: Prel. från vintern 2019/2020